Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На дорогах столиці працюють 395 одиниць спецтехніки та 74 бригади з ручного прибирання «Київавтодору» (+відео)

23 січня 2019 року, 12:09

На дорогах столиці працюють 395 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки та 74 бригади з ручного прибирання КК «Київавтодор». Про це повідомили у комунальній корпорації.

Роботи тривають одночасно в усіх районах міста, великогабаритна спецтехніка задіяна до прибирання столичних доріг та мостів, малогабаритна техніка працює на тротуарах, пішохідних зонах та зупинках громадського транспорту, які обслуговуються підприємствами корпорації.

Удень продовжується очищення доріг колонами спецтехніки. Це дає змогу оперативно і ефективно прибирати сніг із широких магістральних вулиць Києва.

Підприємства «Київавтодору» уважно слідкують за змінами погодних умов та відповідно до актуальної синоптичної ситуації вживають необхідних заходів для безпечного пересування киян і гостей столиці.

Окрім того, до прибирання снігу наразі залучені 144 трактори ЖЕДів, 80 одиниць техніки КО «Київзеленбуд» та 3600 двірників.

Триває повторна обробка шляхів протиожеледними матеріалами та прибирання від снігу балансових територій.

Нагадаємо, що враховуючи погодні умови, Постійною комісією з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА прийнято рішення про обмеження в’їзду вантажного транспорту до Києва із 17:00 до 21:00. Просимо водіїв врахувати цю інформацію під час формування маршрутів через Київ.

Міська влада звертається до водіїв із проханням бути уважними та обережними на дорогах, дотримуватись Правил дорожнього руху та не залишати свої автомобілі обабіч вулиць і доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]