Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Хрещатику 9 червня із нагоди Дня медичного працівника відбудеться масштабний флешмоб

08 червня 2018 року, 14:51

9 червня о 10:30 із нагоди Дня медичного працівника у столиці відбудеться масштабний флешмоб «Медики за здоровий спосіб життя!». Про це повідомили у Департаменті охорони здоров’я КМДА.

Учасники заходу після невеличкої спільної розминки єдиною колонною пробіжать Хрещатиком символічні 500 метрів, візуалізуючи месседж: «Медики за здоровий спосіб життя!».

Крім цього, біля будівлі КМДА із 09:00 до 18:00 будуть встановлені намети, у яких дорослі та діти зможуть пройти елементарні обстеження (виміряти цукор крові, вагу, артеріальний тиск, об’єм талії, перевірити родимки тощо) та отримати консультації лікарів із різних питань, пов’язаних зі здоров’ям та здоровим способом життя.

Основна ідея заходу полягає у тому, щоб відзначити професійне свято медичних працівників весело та з користю.

У заході візьмуть участь перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, директор Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург та працівники столичних закладів охорони здоров’я.

Також зазначимо, що на вул. Хрещатик (від вул. Богдана Хмельницького до вул. Прорізної) під час підготовки та проведення заходу рух транспортних засобів буде заборонено із 00:00 до 19:00 9 червня та, відповідно, внесено зміни у роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту, які курсують вулицею Хрещатик.

Місце проведення: м. Київ, вулиця Хрещатик, 36.

Акредитація ЗМІ за телефоном: 093-253-78-37 (Хижняк Оксана).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]