Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На контрактну службу до лав ЗСУ призвані 346 киян (+відео)

05 листопада 2018 року, 15:44

Бажання проходити військову службу за контрактом у військових частинах ЗСУ виявили та призвані до лав ЗСУ 346 громадян – мешканців Києва. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив військовий комісар Київського військового комісаріату, полковник Сергій Клявлін.

«Із них 76 – жінки та 163 мають статус учасника бойових дій», – зазначив військовий комісар Київського військового комісаріату.

Відповідно до плану призову, станом на 5 листопада 2018 року призвано до лав Збройних сил України лише 39,5% від запланованої кількості.

Разом із тим, зазначив Сергій Клявлін, близько 8% призовників у Києві прибули на призовні дільниці.

«Громадяни, жителі Києва, як не зверталися до військових комісаріатів, так і не звертаються. Тобто, ми їх розшукуємо за допомогою органів Національної поліції і вже тоді доставляємо до призовних дільниць, де визначається їхня подальша призовницька доля. Станом на сьогодні, не з’явилися до призовних дільниць 23 424 особи», – повідомив Сергій Клявлін.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]