Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Либідській площі демонтували 14 незаконних тимчасових споруд

15 жовтня 2020 року, 17:33

Завершується демонтаж самовільно розміщених засобів пересувної та об’єктів сезонної торгівлі на виходах зі станції метро Либідська. Власники не мають дозвільної документації на розміщення елементів благоустрою. Про це повідомив в. о. директора КП «Київблагоустрій» Микола Бойко.

«Демонтаж об’єктів розпочали 12 жовтня. Проте з перших хвилин роботи працівники комунального підприємства отримали спротив від невстановлених осіб. Були погрози вчинити самоспалення, псування комунального майна, а саме: пробите колесо робочої техніки. Проте разом з Департаментом міського благоустрою нам все ж таки вдалося донести до підприємців, що незаконній торгівлі не місце в європейській столиці. Частково свої тимчасові споруди забрали самі власники, інше демонтували ми», – зазначив Микола Бойко.

Також він наголосив, що працівники КП «Шляхово-експлуатаційного управління» Голосіївського та Печерського районів вже розпочали прибирання наслідків такої торгівлі, тож Либідська площа буде чиста та вільна від незаконних торговельних об’єктів.

Нагадуємо, перед демонтажем усі тимчасові споруди ретельно перевіряють на наявність дозвільних документів на розміщення. Інспектор благоустрою вносить припис із вимогою надати дозвільну документацію в зазначений термін. Якщо документи відсутні, Департамент міського благоустрою доручає комунальному підприємству «Київблагоустрій» здійснити демонтаж.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]