Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У ветеринарній клініці на Подолі запрацювало інфекційне відділення (+фото)

15 жовтня 2020 року, 17:35

В одній із клінік комунального підприємства «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» на вулиці Ярославській, 13-А відкрилося інфекційне відділення для собак. Про це повідомляє Департамент міського благоустрою КМДА.

Відтепер у закладі стало можливим убезпечити здорових тварин від інфікованих.

Відділення прийматиме не лише пацієнтів, яких привезуть господарі, а також і чотирилапих «безхатьків», які потребуватимуть допомоги.

Поки що інфекційне відділення розраховане лише на собак і вміщує 12 тварин. До кінця року планується також відкриття інфекційного відділення для котів.

Нагадаємо, раніше у клініці запрацювала онлайн камера, яка дає змогу всім охочим слідкувати за тим, що відбувається на території закладу. 

Довідково.

КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» – підприємство, утворене шляхом злиття в єдину організацію КП «Притулок для тварин» і КП «Центр ідентифікації тварин». До складу підприємства входять муніципальний притулок для тварин у Бородянці, 3 ветеринарні клініки, служба «Зоодопомога». Підприємство надає ветеринарну допомогу, забезпечує виконання міської цільової програми контролю популяції безпритульних тварин гуманними методами шляхом стерилізації, займається прилаштуванням у родини безпритульних тварин тощо.

Інфекційне відділення у ветеринарній клініці на Подолі

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]