Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Лівому березі Києва продовжується демонтаж тимчасових споруд без дозвільних документів

16 квітня 2021 року, 16:57

Сьогодні бригади КП «Київблагоустрій» демонтували ще 6 тимчасових споруд на Лівому березі столиці, що не мали дозвільних документів на розміщення. Окремі з них продавали алкоголь. Про це повідомив в.о. директора КП «Київблагоустрій» Микола Бойко.

«Закінчуємо робочий тиждень демонтажем ще 6 тимчасових споруд у Дарницькому та Деснянському районах столиці, дві з яких – неподалік виходу зі станції метро «Лісова» у сторону Броварського проспекту», – повідомив керівник комунального підприємства.

Він пояснив, що всі власники обов’язково попередньо отримують приписи від інспекторів благоустрою. У них зазначено надати дозвільні документи на розміщення у вказаний термін або демонтувати споруди самостійно. Лише за відсутності дозволів тимчасові споруди підлягають демонтажу. Тож комунальне підприємство завжди діє виключно в межах закону.

«Порядок на локаціях забезпечували представники Головного управління національної поліції та спецпідрозділу тактико-оперативного реагування. За що їм велика вдячність. Адже, як показує практика, не завжди готові погодитися з законним рішенням про демонтаж. Тож влаштовують провокації та заважають нам виконувати свою роботу», – додав Микола Бойко.

Нагадуємо, що вчора комунальники прибрали з вулиць Києва 7 незаконних тимчасових споруд, які також реалізовували алкоголь.

Демонтаж тимчасових споруд без дозвільних документів

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]