Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці демонтували 7 тимчасових споруд, де незаконно реалізовували алкоголь (+фото)

15 квітня 2021 року, 16:49

У Києві тривають масштабні демонтажі. Від початку року було прибрано понад 1100 незаконно розміщених елементів благоустрою.

Сьогодні бригади КП «Київблагоустрій» точково демонтували МАФи без дозвільних документів на розміщення, що здійснювали заборонену торгівлю алкоголем. Демонтажі провели в Дарницькому (вул. Ревуцького), Дніпровському (б-р. Перова, вул. Космічна та Кибальчича) та Святошинському (просп. Перемоги, вул. Підлісна) районах столиці. Про це повідомив директор Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко.

«Демонтуємо споруди, що розміщувалися без дозволів, нічого не сплачували до бюджету і торгували алкогольними напоями. Згідно з рішенням Київради від 2016 року, продаж алкоголю в тимчасових спорудах заборонений. Сьогодні прибрали сім тимчасових споруд. Як це часто буває, не обійшлось без спротиву так званих «малих підприємців», які насправді отримують мільйонні неоподатковані прибутки. Дякую «ТОРівцям» – поліцейським спецпідрозділу тактико-оперативного реагування, які допомогли працівникам КП «Київблагоустрій» виконати роботу», – сказав Тимур Ткаченко.

Він додав, що зачищення від незаконних споруд столиці триватиме й надалі, незважаючи на численні погрози, провокації та спроби невідомих зірвати графік демонтажів.

Лише цього року масштабні прибирання незаконних торговельних споруд відбулись біля ст. м. «Позняки», ст. м. «Харківської», просп. Маяковського та на інших локаціях.

Демонтаж тимчасових споруд, де незаконно реалізовували алкоголь

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]