Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На острові Долобецький облаштують центр пляжного волейболу та інших водних видів спорту

23 грудня 2021 року, 14:11

На острові Долобецький облаштують центр пляжного волейболу, футболу та інших водних видів спорту. Для цього планують залучити інвестора. Про це йдеться у розпорядженні КМДА № 2660 від 17.12.2021.

Замовником реалізації проєкту виступає комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва. На КП «Київське інвестиційне агентство» покладено передінвестиційні роботи.

Реалізація проєкту не передбачає капітального будівництва, а лише встановлення збірно-розбірних конструкцій без облаштування фундаментів. Облаштування об’єкта інвестування буде здійснено без завдання шкоди природним об’єктам, розташованим на території. Інвестор (переможець конкурсу) буде зобов’язаний забезпечити технічну можливість демонтажу всіх складових частин об’єкта інвестування без завдання шкоди території та природним об’єктам, розташованим на ній.

Попередньо проєкт передбачає облаштування центру пляжного волейболу, пляжного футболу та інших пляжних видів спорту об’єктами спортивно-рекреаційного призначення, зокрема відкритими майданчиками для пляжних видів спорту, футбольними полями для масового футболу, благоустрій прибережних територій.

Орієнтовні техніко-економічні показники та склад об’єкта інвестування визначатимуться комунальним підприємством «Київське інвестиційне агентство» на етапі підготовчих (передпроєктних) робіт.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]