Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На перетині вул. Скляренка та пров. Балтійського розпочали відновлення світлофорного об’єкта, зруйнованого під час ракетного обстрілу в січні цього року

07 березня 2024 року, 13:32

Сьогодні, 7 березня, фахівці КП «Центр організації дорожнього руху» розпочали роботи з відновлення світлофорного об’єкта на перетині вул. Скляренка та пров. Балтійського. Як інформує комунальне підприємство, цей об’єкт був зруйнований внаслідок ракетного обстрілу в січні 2024 року.

Уже за кілька днів світлофори на перехресті працюватимуть у штатному режимі.

Перехрестя вул. Скляренка та пров. Балтійського розташоване в житловому масиві з високою інтенсивністю трафіка. Тож належне світлофорне регулювання на цій ділянці підвищить безпеку пішоходів та автомобілістів.

Цей світлофорний об’єкт відновлюватимуть з урахуванням принципів безбар’єрності – обладнають пристроями звукового оповіщення для людей з порушеннями зору та встановлять тактильну плитку.

Нагадаємо, в Києві наразі встановлено понад 760 світлофорних об’єктів, 727 із яких – на балансі КП «ЦОДР» та підключені до автоматизованої системи керування дорожнім рухом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]