Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На просп. Генерала Ватутіна капітально відремонтують парк

22 березня 2018 року, 16:45

Сьогодні, 22 березня, у столиці під час робочої наради з представниками райдержадміністрації та районного КП УЗН презентували проект капітального ремонту благоустрою парку з водними об’єктами вздовж просп. Генерала Ватутіна, а саме: між просп. В. Маяковського та вул. Оноре Де Бальзака у Деснянському районі.

Згідно з проектом, оновленню підлягає загальна прогулянкова зона, що включатиме облаштування вхідної групи, алей і доріжок із архітектурного бетону. Заплановано упорядкувати й території біля водойми, влаштувати видові майданчики, встановити альтанки та майданчик для вигулу собак. У рамках капітального ремонту передбачено також здійснити благоустрій дитячого майданчика та спортмайданчика, встановити стилізовані сучасні лави та урни, облаштувати стоянку для велосипедів.

Капітальний ремонт, який заплановано здійснити упродовж 2018 року, дозволить створити комфортні умови для відпочинку та занять спортом мешканців прилеглих будинків.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]