Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На проспекті Володимира Івасюка земельна ділянка отримала статус скверу

09 лютого 2023 року, 18:20

Земельній ділянці на проспекті Володимира Івасюка, 44-Б надали статусу. Орієнтовна площа зеленої зони складає 0,94 га. За відповідне рішення проголосували 70 депутатів Київради.

Як зазначила депутатка Київської міської ради, членкиня постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Мирослава Смірнова, облаштована зелена зона буде місцем для відпочинку та дозвілля мешканців мікрорайону.

«Необхідно провести роботи з благоустрою та озеленення даної території. Це сприятиме захисту зелених насаджень від знищення та підвищенню екологічної та санітарно-епідеміологічної ситуації. Важливо зберегти рекреаційні функції даної земельної ділянки та задовольнити законні інтереси киян. Ми збільшуємо кількість зелених зон у місті та створюємо сучасні сквери та парки у всіх мікрорайонах», – зазначила Мирослава Смірнова.

Депутатка додала, що наразі надано статус скверу зазначеній земельній ділянці та передано її в обслуговування КО «Київзеленбуд».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]