Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Співочому полі з’явиться справжнє квіткове сафарі

11 червня 2020 року, 15:05

19 червня на території Печерського ландшафтного парку «Співоче поле» стартує літня виставка квітів у новому форматі. Головними героями виставки «Квіткове сафарі» стануть мешканці південної півкулі – понад 30 видів тварин, серед яких тигри, леви, носороги тощо. Про це повідомили організатори заходу – компанія Grand Event.

3D-фігури диких тварин серед квіткових композицій створять панораму справжнього сафарі в центрі столиці:

«Усього буде представлено понад 200 тисяч квітів різних видів: петунія, сурфінія, портулак, турецька гвоздика тощо. Ми хотіли створити на території парку справжній куточок дикої природи, для цього поєднали топіарні фігури разом із квітучими композиціями. Сподіваємось, що ця виставка допоможе українцям відволіктися від карантину і поганих новин», – розповідає керівник компанії- оператора Печерського ландшафтного парку Grand Event Денис Погорєлко.

Виставка триватиме з 10:00 до 20:00 без вихідних до 26 липня. Організатори обіцяють відвідувачам яскраві квіткові фотозони для селфі. А також попереджають про те, що на території парку діятимуть певні обмеження, пов’язані з карантином.

Зокрема, зауважте: відвідувачі допускатимуться на територію парку лише у захисній масці, також буде проводитись контроль кількості відвідувачів, що одночасно перебуватимуть на території парку.

Місце проведення: вул. Лаврська, 33 (станція метро «Арсенальна»).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]