Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На станції метро «Видубичі» встановлюють нові турнікети

14 квітня 2021 року, 9:40

У вестибюлі № 2 станції метро «Видубичі» проходять роботи зі встановлення та налаштування нових контрольно-пропускних пунктів. Цей вестибюль тимчасово не працює в рамках посилення карантинних заходів, тому наразі роботи не створюють незручностей для пасажирів. Про це повідомило КП «Київський метрополітен».

Нагадаємо, що такі турнікети вже працюють на станціях метро «Сирець», «Площа Льва Толстого», «Героїв Дніпра», «Харківська», «Контрактова площа», «Почайна», «Позняки».

Вони приймають усі електронні способи оплати проїзду: qr-квиток, Kyiv Smart Card, картку киянина та безконтактну банківську картку. Також цей вид контрольно-пропускних пунктів є антивандальним та застосовується у європейських метрополітенах.

Київський метрополітен закликає пасажирів користуватися безконтактними способами оплати та дотримуватися карантинних заходів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]