Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На станції метро «Золоті ворота» зіграв оркестр однієї з військових частин Нацгвардії (+фото)

24 червня 2022 року, 15:36

Сьогодні на станції «Золоті ворота» для киян та гостей столиці зіграв оркестр військової частини Національної гвардії України. Про це повідомляє КП «Київський метрополітен».

Пролунали такі композиції як «Браття українці», «Не відступати і не здаватись», пісні «Українська весна», а також Державний Гімн України.

«Останні 5 років з військовим оркестром в метро зустрічали День весни. Це стало маленькою традицією для наших пасажирів. Цю весну ми ніколи не забудемо, вона прийшла зі звуками сирен…Щиро вдячний військовим за їх щоденну працю на всіх фронтах. Дякую за захист та впевнений рух до перемоги!» – зазначив начальник «Київського метрополітену» Віктор Брагінський.

У комунальному підприємстві зазначили, що виступи військового оркестру завжди надихали пасажирів.

«В умовах воєнного стану хочеться підтримати патріотичний та бойовий дух людей. У перемогах військових є частинка віри кожного з нас, і ця підтримка важлива!» – сказав командир військової частини.

Сьогодні у лавах ЗСУ несуть службу 344 метрополітенівці. У столиці колектив підприємства забезпечує роботу підземки як транспорту і укриття для людей.

Оркестр однієї із військових частин НГУ зіграв у метро: у лавах ЗСУ несуть службу 344 метрополітенівці, а колектив підприємства забезпечує роботу підземки як транспорту і укриття для людей (Фото – КМДА, Олексій Самсонов)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]