Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На станціях метрополітену працюють консультанти із користування е-квитком

12 березня 2020 року, 9:41

У години пік на дев’яти станціях метро усіх гілок працюють консультанти, які допомагають пасажирам у питаннях із використання е-квитка. Про це повідомили у Департаменті інформаційно-комунікаційних технологій.

Консультанти показують, як користуватися автоматом самообслуговування та розповідають про види е-квитка. Звернутися до консультанта за допомогою можна з 7:30 до 11:30 вранці та з 16:30 до 20:30 ввечері на таких станціях:

  • Вокзальна;
  • Дарниця;
  • Героїв Дніпра;
  • Майдан Незалежності;
  • Голосіївська;
  • Бориспільська;
  • Видубичі;
  • Харківська;
  • Лук’янівська.

Нагадаємо, з 1 квітня Київ переходить на єдиний е-квиток для оплати проїзду у громадському транспорті. У касах на всіх станціях метрополітену можна придбати і поповнити Kyiv Smart Card або купити одноразовий QR-квиток.

За допомогою е-квитка можна здійснити поїздки в метро, автобусі, трамваї, тролейбусі, фунікулері або міській електричці.

Детальніше про те, як придбати та скористатися QR-квитком для разової поїздки у громадському транспорті, читайте за посиланням: http://bit.ly/3aykOqT.

Якщо ви постійний користувач громадського транспорту, доречніше придбати Kyiv Smart Card, що при поповненні на 50 поїздок дає можливість заощадити 1,5 грн на кожній. Її можна поповнити у додатку Kyiv Smart City, у касах на станціях метро, в особистому кабінеті киянина, в автоматах самообслуговування у вестибюлі метро, у фунікулері, на станціях швидкісного трамваю, у терміналах самообслуговування Ibox, EasyPay, 2click, Приват 24 за допомогою чат ботів KyivPayBot і KyivMetroBot у Telegram та Facebook.

Для забезпечення підтримки пасажирів створено портал transport.kyivcity.gov.ua, сторінку Kyiv Smart Card у Facebook, сall-центр: (044) 366 55 55, що працює у режимі 24/7, та команду техпідтримки для оперативного реагування на звернення пасажирів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]