Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Трухановому острові, сквері на вулиці Архітектора Городецького та у Пущі-Водиці замінено паркове освітлення

21 жовтня 2019 року, 11:42

На Трухановому острові, у сквері на вулиці Архітектора Городецького та у Пущі-Водиці замінено паркове освітлення, демонтовано застарілі зношені мережі, прокладено кабельну каналізацію і встановлено нові шафи управління. Ці роботи виконано у рамках програми капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення Києва у 2019 році, повідомили у КП «Київміськсвітло».

Капітальний ремонт відбудеться також у Маріїнському парку, Міському саду та сквері імені Чкалова. Загалом до кінця року планується встановити понад 600 нових паркових опор і 810 декоративних світильників.

«Насамперед більшість парків і скверів потребують заміну освітлення. Завдяки модернізації зовнішнього освітлення у парках встановлюється сучасне, енергозберігаюче, а головне – екологічне зовнішнє освітлення. Окрім того, покращено функціональність та естетичний вигляд загалом», – прокоментував директор КП «Київміськсвітло» Володимир Круценко.

Нагадаємо, що торік підприємство капітально відремонтувало освітлення в Наводницькому, Куренівському, Солом’янському та Печерському ландшафтних парках.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]