Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На цих вихідних у Києві відбудуться тимчасові зміни в роботі окремих маршрутів громадського транспорту

28 квітня 2023 року, 15:47

Цими вихідними відбудуться тимчасові зміни в роботі окремих маршрутів громадського транспорту. Про це попереджає Департамент транспортної інфраструктури.

Зокрема, у зв’язку з проведенням будівельних робіт на вулиці Гетьмана Павла Скоропадського (колишня назва – вул. Льва Толстого) на ділянці від вул. Василя Липківського до вул. Жилянської буде організовано рух:

  • тролейбусів маршруту № 3 – від вул. Кадетський гай, через просп. Повітрофлотський до залізничного вокзалу «Південний»;
  • тролейбусів маршруту № 9-К – від вул. Кадетський гай, через просп. Повітрофлотський, просп. Берестейський, б-р Тараса Шевченка до ст. м. «Площа Льва Толстого».

Також 29 та 30 квітня у зв’язку із ремонтом трамвайних колій на вул. Героїв Дніпра трамваї маршруту № 16 курсуватимуть за маршрутом трамваїв № 11.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]