Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Водохреще Віталій Кличко з мерами понад 30-ти міст пірнав у Дніпро в парку «Наталка» (+відео)

19 січня 2019 року, 13:33

Мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко на Водохреще скупався в річці Дніпро у столичному парку «Наталка».

Разом із ним пірнули понад 30 мерів українських міст-членів Асоціації, яким Віталій Кличко запропонував долучитися, а також голови столичних районів, заступники голови КМДА, народні депутати. Купалися в «Наталці» і чимало мешканців Оболонського району.

«Я дуже радий, що багато мерів з різних міст України на Водохреще приїхали до Києва, приєдналися, ми всі разом пірнули в ополонку в Дніпро. Я переконаний: здорові і сильні мери – сильна  Україна!» – зазначив Віталій Кличко.

Він сказав, що дуже радий, що чимало киян долучилися до купання. Мер привітав усіх зі святом, фотографувався з киянами, а для мерів провів невелику екскурсію парком «Наталка».

На Водохреще Віталій Кличко з мерами понад 30-ти міст пірнав у Дніпро в парку «Наталка»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]