Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Володимирському проїзді відновлено двосторонній рух

27 січня 2017 року, 11:33

Із 26 січня дорожній рух на Володимирському проїзді та Софійській площі відновлено за постійною схемою, яка була змінена на час проведення новорічних свят у рамках святкового проекту «Між двома дзвіницями». Про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА.

Зокрема, в рамках діяльності Центру з вдосконалення організації дорожнього руху та його безпеки КП «Київдорсервіс» було відновлено двосторонній рух на Володимирському проїзді – поновлено рух від Софійської площі в напрямку Михайлівської площі.

Нагадаємо, що рух транспорту вздовж Володимирського проїзду (від вул. Софіївської до Михайлівської площі), та на вул. Володимирській (на ділянці від пров. Максима Рильського до Володимирського проїзду) було повністю обмежено на час проведенням новорічно-різдвяних свят у центрі столиці. 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]