Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вул. Митрополита Липківського розпочинають капітальний ремонт: рух частково обмежать із 27 травня до 15 липня

25 травня 2023 року, 13:12

На вул. Митрополита Липківського із 27 травня до 15 липня частково обмежать рух. Про це інформує КК «Київавтодор».

Обмеження пов'язані із початком капітального ремонту вулиці. На першому етапі покриття оновлюватимуть на ділянці від вул. Гетьмана Скоропадського (колишня вул. Льва Толстого) до вул. Г. Кірпи.

Загалом під час капітального ремонту цієї магістральної вулиці районного значення заплановано облаштувати 6-7 смуг транспортного руху, зокрема велодоріжки одностороннього руху, відновити верхній шар покриття проїжджої частини і тротуари. Для безпеки водіїв і пішоходів передбачені розділова смуга і смуга безпеки.

Роботи у рамках першого етапу мають завершити протягом двох місяців. Відповідні техніко-економічні показники отримали позитивну експертну оцінку ДП «Державний науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут «НДІпроектреконструкція».

Нагадаємо, що з березня відновлено капітальні ремонти вулиць, які призупиняли через повномасштабне вторгнення рф.  Цього року у столиці закінчать капітальні ремонти п’яти вулиць і розпочнуть реконструкцію дорожніх розв’язок. Зокрема, завершують оновлення дороги на вулиці Шумського у Дніпровському районі столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]