Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вул. Олександра Сабурова та Теодора Драйзера відновлять роботу двох бюветних комплексів

06 грудня 2016 року, 10:48

На вул. Олександра Сабурова, 9/61 та Теодора Драйзера, 32 збудують артезіанські свердловини малої продуктивності, що забезпечить функціонування 2-х бюветних комплексів у Деснянському районі. Підписано відповідні розпорядження КМДА: № 1196 та № 1197.

Зазначимо, що наразі бюветні комплекси за вказаними адресами не функціонують, лабораторний аналіз води не відповідав санітарним нормам. Причиною низької якості води була велика відстань розташування свердловини водозабору від бювету і її велика продуктивність, корозія труб та імпульсний режим роботи бювету. Тому будівництво нових артезіанських свердловин малої продуктивності за вказаними адресами дозволить забезпечити якісною питною водою значну частину мешканців густонаселеного району столиці.

Замовником робіт визначено спеціалізоване водогосподарське комунальне підприємство «Київводфонд», якому доручено визначити проектні та підрядні будівельні організації для виконання робіт, розробити та затвердити необхідну документацію. Фінансування робіт буде здійснюватися відповідно до Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2016 рік.

Нагадаємо також, що у Голосіївському районі відновлено роботу бюветного комплексу, що не працював із 2010 року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]