Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сьогодні столичний метрополітен працюватиме на годину довше

06 грудня 2016 року, 10:36

З 6 на 7 грудня роботу столичного метрополітену буде подовжено на одну годину. Такі заходи передбачені у зв’язку із проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ) та «Бешикташ» (Стамбул).

Крім того, 6 грудня з 20:45 до 21:45 станція метро «Олімпійська» буде закрита на вхід і вихід, «Палац спорту» – на вихід, а «Площа Льва Толстого» – на вхід. На час закриття потяги курсуватимуть повз станцію «Олімпійська» без зупинки. Після закінчення футбольного матчу можливе обмеження для пасажирів на вхід до цих станцій.

Нагадаємо також, що до 20 грудня зачинено по одним дверям для входу та виходу на/зі станції «Золоті ворота» на Золотоворітський проїзд. Такі обмеження пов’язані з реконструкцією фасаду будинку. КП «Київський метрополітен» звертається до пасажирів з проханням із розумінням поставитися до тимчасових незручностей та користуватися іншим входом/виходом станції. Вихід на вул. Володимирську працює в звичайному режимі.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]