Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На в’їздах у Київ встановлять нові в’їзні архітектурно-дорожні знаки

02 березня 2017 року, 10:21

На шести в’їздах у Київ  встановлять в’їзні  архітектурно-дорожні знаки. Про це йдеться у відповідному розпорядженні № 207 КМДА.

Замовником робіт визначено комунальне підприємство «Інженерний центр».

Так, комунальне підприємство має одержати вихідні дані на проектування, визначити генеральні проектну та підрядну будівельну організації для проектування й виконання робіт, забезпечити розроблення та затвердження проектної документації і погодити з Головним управлінням Національної поліції у місті Києві конкретні місця встановлення в’їзних знаків.

«Нові архітектурно-дорожні знаки будуть встановлені на шести в’їздах у Київ. У Голосіївському районі – на 14-му кілометрі автомобільної дороги Київ-Одеса, у Дарницькому – на 23-му кілометрі автомобільної дороги Київ-Харків, у Деснянському – біля посту дорожньо-патрульної служби «Биківня» на Броварському проспекті, в Святошинському – на 16-му кілометрі автомобільної дороги Київ-Житомир, в Оболонському – біля посту дорожньо-патрульної служби «Гостомель» на Гостомельському шосе та в Солом’янському районі міста – на виїзді з міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни)», – зауважив заступник голови КМДА Олександр Спасибко.

Він додав, що місця встановлення в’їзних знаків має визначити Департамент містобудування та архітектури спільно з іншими профільними департаментами, підприємствами та відповідними районними в місті Києві державними адміністраціями.

Виконання робіт буде здійснюватися за рахунок коштів бюджету міста Києва в межах показників, передбачених Програмою економічного і соціального розвитку м. Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]