Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цього року на Інвестиційному форумі міста Києва знову представлять економічний та інвестиційний потенціал столиці

02 березня 2017 року, 10:15

Економічний та інвестиційний потенціал української столиці буде представлено восени 2017 року на Інвестиційному форумі міста Києва. Підписане відповідне розпорядження КМДА.

Інвестиційний форум Києва – це міжнародний захід економічного характеру, мета якого – продемонструвати прозорість діяльності міської влади та сформувати чітке уявлення про економічний та інвестиційний потенціали столиці.

У 2017 році Київ вже вдруге стане майданчиком для залучення приватних вітчизняних і зарубіжних інвестицій для створення на території міста нових сучасних виробництв, спорудження об’єктів, які сприятимуть подальшому соціально-економічному розвитку столиці. Цього року в рамках Форуму заплановано проведення панельних дискусій із фокусом на залучення інвестицій у найбільш пріоритетні галузі, в тому числі туризму.

Організаційне забезпечення проведення Форуму здійснюватиме Департамент економіки та інвестицій. Так, згідно з розпорядженням, структурним підрозділам і районним в місті Києві державним адміністраціям доручено підготувати та подати до Департаменту економіки та інвестицій до 1 червня 2017 року презентацію інвестиційних проектів за напрямами реалізації стратегічних ініціатив, визначених у Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року.

Нагадаємо, що минулого року Інвестиційний форум міста Києва відбувся 23 листопада на НСК «Олімпійський». Панелями для представлення проектів стали: «Транспортна інфраструктура», «Комунальна сфера та енергоефективність», «Соціальна сфера», «Промисловість», «Сфера ІТ» і «Нерухомість».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]