Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На завершальній стадії капітальні ремонти скверів на проспекті Гонгадзе, 5-7-Б та Липовій алеї (+фото)

17 грудня 2021 року, 14:24

У Подільському районі завершується перша черга капремонту скверу на просп. Гонгадзе, 5-7-Б.

Бетонні плити, якими було викладено доріжки, замінено на фігурні елементи мощення, влаштовано декоративні підпірні стіни. Основи під лави були виготовлені спеціально для цього скверу. Ще передбачено встановити дерев’яні сидіння на них. Поруч із лавами будуть встановлені урни.

Також завершують роботи на Липовій алеї у Деснянському районі, заплановані на 2021 рік. Уже прокладено пішохідні і велосипедні доріжки з ФЕМ, сходи та пандус, а також встановлено лави й урни. Було оновлено дитячий майданчик – відтепер він має зручне для ігор гумове покриття. Влаштовано сучасний майданчик для занять воркаутом. Продовжують підключення інженерних мереж для роботи поливо-зрошувальної системи.

Нагадаємо, що у 2021 році екокомісія Київради підтримала 40 ініціатив для створення нових парків і скверів загальною площею більше 181 га. А з 2015-го року в Києві статус зелених зон отримали 527 земельних ділянок.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]