Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Наступного тижня Київ вперше прийматиме Чемпіонат Європи зі стрибків у воду

09 червня 2017 року, 18:31

Із 12 до 18 червня в столиці відбудеться чемпіонат Європи зі стрибків у воду, в якому позмагаються 140 спортсменів із 24 країн світу. Право за проведення такого престижного заходу Київ виборов у жорсткій боротьбі минулого року. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

«Ми вдячні нашим європейським колегам за виявлену високу довіру і надану можливість вперше провести даний чемпіонат в Україні, зокрема в Києві. Столиця здійснила велику роботу і готова на  високому рівні провести ці міжнародні змагання», – повідомила Ганна Старостенко.

За її словами, спортивне видовище відбуватиметься у центрі спорту «Ліко» на вул. Маршала Конєва, 8. Наразі до Києва вже прибули представники збірної Великобританії, Німеччини та Болгарії. Загалом, участь у континентальній першості візьмуть 24 країни, які представлятимуть близько 140 учасників. Із них 12 спортсменів – від України, імена яких було визначено під час вітчизняного чемпіонату.

Зазначимо, що відповідно до розпорядження КМДА, під час проведення змагань буде посилено заходи безпеки. Зокрема, чергуватимуть бригади швидкої (екстреної) медичної допомоги та пожежно-рятувальна техніка.

На час змагань правоохоронці також обмежать рух усіх видів транспорту на вул. Академіка Костичева.

Початок змагань – кожного дня, о 10:00 півфінали, о 16:30 та 18:00 – початок фінальних змагань. Вхід на змагання буде безкоштовним на всі попередні змагання, які починатимуться щодня о 10:00, а на фінали, які стартуватимуть з 18:00, потрібно буде заздалегідь отримати запрошення в Акредитаційному центрі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]