Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Національна оперета долучилася до програми «Картка киянина»

02 березня 2017 року, 10:03

 

Національна оперета долучилася до програми «Картка киянина». Про це повідомляє перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. Він вважає, що така співпраця буде на користь киянам, адже вона робитиме культуру доступнішою.

«Ми подбали про те, щоб до проекту першочергово долучився метрополітен, у якому пільговики-власники картки киянина мають безкоштовний проїзд, низка аптечних і торгових закладів, у яких користувачам надаються знижки на певні товари та послуги. Але культурна складова не менш важлива в нашому житті, і можливість купити квитки на цікаві театральні постановки я вважаю дуже потрібною та корисною опцією», – підкреслив перший заступник голови КМДА.

Таку думку підтримує і генеральний директор і художній керівник Національного театру оперети України Богдан Струтинський.

«Вважаю, що ми були зобов’язані приєднатися до такої розумної ініціативи. Адже картка надає киянам широкий спектр послуг, дозволяє раціонально використовувати час та гроші. Мені приємно, що ми маємо можливість взяти у цьому участь і особливо радує той факт, що ми зможемо піклуватися про інтереси соціально незахищених киян, які, заощаджуючи кошти, матимуть змогу частіше відвідувати наш театр», – заявив Богдан Струтинський.

Знижки за карткою киянина доступні при наявності вільних місць на театральний захід, який проходитиме у великій залі, театр може надати 20 місць зі знижкою 15% від вартості квитка глядачам, які мають картку киянина. Інформація щодо вистав, за якими будуть діяти дисконти за цим проектом, буде публікуватися щомісяця на офіційному сайті Національної оперети у розділі «Новини».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]