Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Найпоширеніші питання про вакцинацію та відповіді на них від медичних експертів доступні на Національному порталі з імунізації

03 листопада 2023 року, 14:25

В Україні з квітня цього року працює Національний портал з імунізації. Це перший у країні інформаційний ресурс, де медичні працівники та громадськість можуть знайти вичерпну інформацію щодо імунізації.

Портал містить інформацію про інфекційні хвороби, перелік пунктів вакцинації, календар щеплень та рекомендації щодо вакцинації для різних груп населення, роз'яснення щодо нормативно-правової бази у сфері імунізації тощо.

Окрім того, користувачі порталу в розділі «Навчання, події» можуть ознайомитися з актуальною інформацією про офлайн- і онлайн-курси, а також про заходи за темою імунопрофілактики для медичних працівників і громадськості.

Усі охочі також можуть проконсультуватися з експертами-медиками в онлайн-форматі та отримати докладні відповіді на будь-які питання щодо щеплення і вакцинації.

Довідково.

Національний портал з імунізації створений у межах проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», що виконується організацією «Пакт» у партнерстві зі Швейцарським інститутом тропічної медицини та громадського здоров’я (Swiss TPH), Оверсіз Стратіджик Консалтінг (OSC), Європейським інститутом політики громадського здоров’я – ЄІПГЗ та за участю шкіл громадського здоров’я Університету Темпл, Університету Дрексель та Федерації охорони здоров’я Філадельфії (Temple/Drexel/HFP), а також громадської спілки «Коаліція за Вакцинацію» на підтримку Міністерства охорони здоров'я України та Центру громадського здоров’я України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]