Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Негода внесла корективи у початок навчального року в одній зі столичних шкіл

31 серпня 2021 року, 17:04

Території семи закладів освіти були пошкоджені під час негоди, що тривала в столиці останніми днями. Оперативна робота міських служб дозволила повністю ліквідувати наслідки негоди в 6 закладах освіти та частково в ще одній школі. Про це повідомила директорка Департаменту освіти та науки Олена Фіданян.

«1 вересня відкриються всі заклади освіти – а їх у місті понад тисячу – навіть ті, які негода зачепила найбільше. Так, у 179-ій гімназії Голосіївського району учні початкових класів у повному складі розпочнуть навчальний рік за партами, а от учням 5-11 класів доведеться на певний час перейти на дистанційну форму навчання. Тут під час негоди на поверсі, що добудовували, зірвало тимчасовий дах, а приміщення було затоплено. Оперативні ремонти вже розпочато, а будівельники намагатимуться якнайшвидше привести приміщення до ладу, щоб повернути учнів до класів», – заявила Олена Фіданян.

Нагадаємо, що цьогоріч у столиці для підготовки до нового навчального року виділено майже 2,5 мільярди гривень: 1,9 мільярда на виконання загальноміських програм та 0,6 мільярда на будівництво та реконструкцію закладів освіти.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]