Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці очікується снігопад, який триватиме до понеділка, 27 листопада — закликаємо врахувати прогнози

26 листопада 2023 року, 13:02

Сьогодні, 26 листопада, у столиці прогнозують значний приріст снігового покриву та посилення вітру до 17-22 м/с, хуртовини, снігові замети, на дорогах – ожеледиця. Про це попереджає Український гідрометцентр.

Міські служби готуються до негоди, проте ситуація на дорогах також залежатиме і від власників авто. Прохання до водіїв враховувати прогноз і можливі ускладнення руху, за можливості віддати перевагу громадському транспорту. А також подбати, щоб припарковані вами авто не заважали роботі снігоприбиральної техніки.

Нагадаємо, що в’їзд великогабаритного транспорту до столиці в пікові ранкові години понеділка обмежать.

Столичним школам рекомендовано працювати у змішаному форматі 27 листопада. Загальноосвітні навчальні заклади працюватимуть офлайн. Проте чи відправляти туди дітей, чи залишити їх вдома на дистанційці – вирішуватимуть батьки. Дитячі садки працюватимуть у звичайному режимі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]