Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ніч проти 20 березня пройшла спокійно. Працює інфраструктура та заклади, надаються комунальні послуги

20 березня 2022 року, 10:04

Ніч проти 20 березня у Києві пройшла відносно спокійно. Після завершення комендантської години місто подовжує жити в режимі воєнного часу. Працює інфраструктура міста, комунальники транспортники, медики та рятувальники.  Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Надаються усі комунальні послуги. У столиці працює комунальний транспорт, продовольчі та зоомагазини, аптеки, банки, заправки, автосервіси та інші заклади. Відновлюють роботу мініярмарки та столичні ринки. Всю інформацію можна дізнатися на сайтах міської влади та у застосунку «Київ цифровий».

«Хочу привітати усіх комунальників столиці з професійним святом! Дякую вам за роботу! Мирного неба нам усім над головою», – зазначив Микола Поворозник.

Для сполучення лівого та правого берега сьогодні працюватимуть Північний та Дарницький мости. Традиційно звертаюсь до водіїв – пропускати без черги машини «швидкої» та автівки з гуманітарним вантажем.

Перший заступник голови КМДА нагадав, що у столиці продовжує працювати гуманітарний штаб, який накопичує запаси продовольства та забезпечує медикаментами й продуктами першої необхідності самотніх людей літнього віку, людей з інвалідністю, одиноких матерів з маленькими дітьми. Також Київ передає гуманітарну допомогу містам, які постраждали від ворога – як найближчим містечкам, так і великим містам. Зокрема, це продукти харчування, ліки та одяг.

«Друзі! Прошу всіх бути максимально обережними! Закликаю не виходити з дому без нагальної потреби. Не порушувати правил комендантської години. Не нехтувати сигналами повітряної тривоги! Допомагайте тим, хто поруч! Разом переможемо! Слава Україні!» – наголосив Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]