Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ніч проти 27 березня у Києві пройшла спокійно – працює інфраструктура, відкриваються приватні заклади

27 березня 2022 року, 9:23

Ніч проти 27 березня у Києві пройшла відносно спокійно. Після завершення комендантської години місто живе в режимі воєнного часу – працює інфраструктура: комунальники, транспортники, медики та рятувальники. Працює комунальний транспорт. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Поступово відкривається бізнес – 26 березня працювало понад 650 продуктових магазинів, 300 кав’ярень, 360 СТО, 185 перукарень. Він нагадав, що знайти інформацію про заклади, які відновили роботу, можна у застосунку «Київ Цифровий» на мапі працюючого бізнесу.

Крім того комунальники забезпечують життєдіяльність міста попри воєнні умови. Кияни отримують усі послуги ЖКГ.

Для автомобільного сполучення лівого й правого берега Києва 26 березня працюватимуть Північний та Дарницький мости.

Микола Поворозник закликав водіїв пропускати машини «швидкої» допомоги та автівки з гуманітарною допомогою.

«Друзі! Бережіть себе! Не виходьте з дому без нагальної потреби, не порушуйте правила комендантської години. Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги! Допомагайте тим, хто поруч! Разом переможемо! Слава Україні!» – сказав він.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]