Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ніч у Києві пройшла спокійно, працює транспорт та магазини. Столиця допомагає з евакуацією населення прилеглих містечок – Микола Поворозник

09 березня 2022 року, 9:02

Ніч проти 9 березня у Києві пройшла спокійно. Після завершення комендантської години починають працювати магазини. У звичному вже режимі працює громадський транспорт – з 8:00 до 19:00. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Для сполучення лівого й правого берега Києва працюватимуть сьогодні Північний та Дарницькі мости. Звертаюсь до водіїв, аби пропускали машини «швидкої» допомоги та машини з гуманітарною допомогою», – наголосив він.

Всю інформацію про роботу магазинів, аптек та громадського транспорту можна знайти на офіційному порталі Києва.

За словами Миколи Поворозника, столиця допомагає з евакуацією та гуманітарною допомогою містечкам, які знаходяться біля Києва – це Гостомель, Ірпінь, Буча.

«Сподіваємося, що сьогодні будуть коридори, щоб максимально вивезти звідти мирне населення», – сказав перший заступник голови КМДА.

У місті продовжує працювати Гуманітарний штаб.

«Дякую величезній кількості волонтерів, які підключилися до роботи із забезпечення міста. Звертаюсь до мешканців – не виходити з дому без нагальної потреби. Допомагайте тим, хто поруч! Гуртуємося! Разом до перемоги! Слава Україні!» – сказав Микола Поворозник.

Офіційні новини міської влади:
• Офіційний Telegram-канал КМДА: https://t.me/KyivCityOfficial
• Ми на Facebook: fb.com/kyivcity.gov.ua
• Ми у Twitter: https://twitter.com/kmda_official

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]