Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Обшуки у структурних підрозділах КМДА стосуються кримінального провадження, яке було відкрите ще у 2022 році – Департамент транспортної інфраструктури

06 жовтня 2023 року, 19:04

Обшуки, які були проведені 5 жовтня у структурних підрозділах КМДА, стосуються кримінального провадження, яке було відкрите ще у 2022 році. Про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА.

У Департамент зазначили, що низка медіа поширила інформацію що обшуки начебто пов’язані з можливим розкраданням під час будівництва на Дегтярівського шляхопроводу.

Учора, 5 жовтня, дійсно були проведені обшуки у структурних підрозділах КМДА, в ході яких були вилучені матеріали, що стосуються реконструкції Дегтярівського шляхопроводу.

Водночас, у Департаменті транспортної інфраструктури наголосили, що в ухвалі суду стосовно проведення обшуку йдеться про кримінальне провадження, відомості щодо якого були внесені до ЄРДР ще 14 липня 2022 року, задовго до оголошення тендеру на визначення виконавця робіт на шляхопроводі, який був проведений у квітні 2023 року.

Відтак, це свідчить про упереджене відношення правоохоронців до міської влади.

У свою чергу, зазначаємо, що міська влада і надалі сприятиме правоохоронним органам. Водночас, закликаємо правоохоронні органи діяти виключно в межах чинного законодавства.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]