Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Оголошено конкурс на організацію та проведення Київського Форуму толерантності

19 серпня 2021 року, 16:34

Департамент культури КМДА оголосив мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проєкт з організації та проведення Київського Форуму толерантності (міжнаціональна та міжконфесійна платформи).

У проєктах необхідно розкрити основну тему Форуму: подальше зміцнення історично традиційної атмосфери у столиці, міжетнічної та міжконфесійної злагоди, толерантності співжиття та високого рівня взаєморозуміння між представниками різних національностей, представниками різних конфесій. Для проведення заходу з бюджету міста передбачається підтримка в розмірі до 90 тис. грн.

Детальніше – за посиланням: https://cutt.ly/1QNfCYk.

Заяви про участь у мистецькому конкурсі потрібно подати за встановленою формою: https://cutt.ly/2QNsKYI.

Конкурсні пропозиції на участь у мистецькому конкурсі приймають у друкованому вигляді (у двох примірниках) до 15:30 14 вересня 2021 року за адресою: Київ, б-р Т. Шевченка, 3, Департамент культури КМДА, відділ мистецтв та культурно-освітніх закладів (каб. № 308, контактні телефони (044)279-62-92, (066)153-93-80).

Переможця мистецького конкурсу визначать на засіданні Художньої ради з питань розгляду культурно-мистецьких проєктів при Департаменті культури, яке планується у період з 16 до 24 вересня 2021 року. Про точну дату учасникам конкурсу повідомлять додатково.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]