Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 23 до 28 серпня в Київському молодіжному центрі проходитиме безкоштовний профорієнтаційний марафон

19 серпня 2021 року, 16:32

Із 23 до 28 серпня в Київському молодіжному центрі проходитиме безкоштовний профорієнтаційний марафон. Він буде присвячений пошуку себе, плануванню кар’єрних цілей та допоможе виявити учасникам свої сильні сторони.

За інформацією центру, також під час марафону всі охочі зможуть скласти кар’єрний план, сформулювати свої бажання та пріоритети, і попрацювати над формулою успіху майбутньої роботи. Крім цього, профорієнтаційний марафон дозволить учасникам краще розкрити свої здібності та усвідомити свої справжні інтереси.

На учасників очікують не тільки лекційні блоки, а й цікаві тести, інтерактив, вправи та статті.

«Мабуть не знайдеться жодної людини, яка хоча б раз не ставила собі питання про своє покликання або свою місію. Іноді дійсно складно зрозуміти до чого у тебе лежить душа, які у тебе сильні сторони, на що ти справді здатен. І нам здається, що наш профорієнтаційний марафон допоможе молоді знайти відповіді на ці питання і стане вдалим стартом на їхньому кар’єрному шляху», – сказала кураторка проєкту в Київському молодіжному центрі Ася Сідорова.

Для участі в марафоні необхідна реєстрація: https://cutt.ly/iQvyw30.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]