Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Густєлєв: Міжнародний аеропорт «Київ» імені Ігоря Сікорського готовий до роботи в зимовий період навігації

28 жовтня 2020 року, 14:54

Міжнародний аеропорт «Київ» імені Ігоря Сікорського повністю готовий до роботи взимку. Наявна снігоочисна техніка перевірена та заготовлені протиожеледні матеріали. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«Маємо 36 одиниць снігоприбиральної техніки, яка буде задіяна для боротьби зі снігом та обледенінням. Протикригова обробка є чи не найважливішою складовою авіаційної безпеки. Щоб на фюзеляжі, поверхні та хвості літака не утворювався лід, застосовують діайсери – техніку для обробки літаків рідиною від ожеледі, установки для підігріву повітряного судна та навісне обладнання», – зазначив Олександр Густєлєв.

За словами Олександра Густєлєва, для боротьби із наземним обмерзанням на всіх видах аеродромних покриттів заготовили 70 тонн гранульованого та 88 куб. м рідкого антикригового реагенту. Повністю готове обладнання котелень, теплових та електричних мереж. Також відремонтували та підготували до роботи взимку світлосигнальне обладнання.

В автопарку аеропорту наявні вимірювач коефіцієнту зчеплення на злітно-посадковій смузі, машини для розсіювання піску, нанесення рідкого хімреагенту, снігоочисна машинерія, вітрові машини, а також сміттєприбиральна техніка і трактори, бульдозери, грейдери, навантажувачі.

За останні кілька років аеропорт придбав 5 нових одиниць снігоприбиральної техніки.

Перевірка готовності міжнародного аеропорту «Київ» імені Ігоря Сікорського до роботи у зимовий період навігації

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]