Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Густєлєв: «На найбільш навантажених спецмаршрутах громадського транспорту збільшено кількість рухомого складу»

31 березня 2020 року, 13:31

На найбільш навантажених спецмаршрутах громадського транспорту збільшено кількість рухомого складу. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

Зокрема, для зручності мешканців мікрорайону Троєщина збільшено кількість рухомого складу на тролейбусних маршрутах: № 30 «Вул. Кадетський Гай – вул. Милославська»; № 91 «Залізничний вокзал – вул. Милославська» та автобусному маршруті № 114 «Залізничний вокзал – вул. Радунська».

«Середній інтервал руху в години пік на цих маршрутах складатиме до 10 хвилин. Роботу транспорту покращено для тих мешканців, які працюють на підприємствах та установах, що забезпечують життєдіяльність і безпеку країни та столиці. І, відповідно, мають право на проїзд у громадському транспорті під час обмежувальних заходів за спеціальними квитками», – наголосив Олександр Густєлєв.

Нагадаємо, що для зручності пасажирів рух наземного громадського транспорту можна відслідковувати на онлайн-мапах:

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]