Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Столична влада облаштувала дві бази для перебування киян на обсервації»

31 березня 2020 року, 12:24

Столична влада облаштувала дві бази для перебування киян на обсервації. Там є все необхідне для тимчасового проживання. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Маже всі країни світу, що повертають своїх громадян, запровадили таку практику. І Київ, від початку обмежувальних заходів, наголошував на необхідності такого кроку. Столична влада облаштувала дві бази для перебування киян на обсервації. Там є все необхідне для тимчасового проживання. Мешканці міста за це не платитимуть. Одна з баз – на 200 ліжок - у Чорнобильській лікарні на Лісовому масиві», – повідомив мер Києва.

Він зазначив, що питанням обсервації людей, що прибували авіарейсами вчора і позавчора, займалася не столиця. Людей повертало не місто. І до міської влади  з приводу їх розміщення не зверталися.

«Але місто підготовлене і ми можемо розміщати киян, яким треба буде пройти обсервацію. І я не втомлюся закликати всіх дотримуватися правил і обмежень! Це – ваше здоров’я і життя! А також – безпека всіх мешканців міста!», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]