Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Густєлєв: Тролейбусне ремонтно-експлуатаційне депо № 1 готове до обслуговування пасажирів в осінньо-зимовий період (+фото)

09 листопада 2020 року, 9:56

Тролейбусне ремонтно-експлуатаційне депо № 1, що обслуговує 10 денних (№№ 1, 11, 12, 14, 15, 38, 42, 43, 45, 50) та один нічний (№ 91Н) маршрути, підготували до роботи взимку. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«На сьогодні весь рухомий склад депо, а це 90 тролейбусів, перевірили та підготували до роботи в холодну пору року. Протягом року провели 12 середніх ремонтів та 158 ТО-2. Під час середніх ремонтів машини повністю розбирають, щоб особливо ретельно перевірити всі системи. Перевіряють опір ізоляції високовольтного електроустаткування, наявність ушкоджень і нерегламентного зносу, стан кріплень деталей і вузлів механічного, електричного, пневматичного та іншого устаткування. Проводять інструктажі з водіями про особливості роботи та перевезення пасажирів в осінньо-зимовий період», – зазначив Олександр Густєлєв.

За його словами, для зимового обслуговування тролейбусного депо закупили та перевірили автомобільну і тракторну техніку.

Олександр Густєлєв зазначив, що до карантину тролейбуси цього депо перевозили близько 58 тисяч пасажирів на добу. Протягом останніх років для ТРЕД № 1 міська влада придбала 13 тролейбусів «Богдан» із 100% низьким рівнем підлоги, що пристосовані до потреб маломобільних груп населення.

Підготовка до зими тролейбусного ремонтно-експлуатаційного депо № 1

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]