Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Густєлєв: «У спеціальному режимі щодня на маршрути виходить до 300 одиниць автобусів, тролейбусів i трамваїв»

22 квітня 2020 року, 13:24

У спеціальному режимі кожного дня на маршрути виходить до 300 одиниць автобусів, тролейбусів i трамваїв КП «Київпастранс». Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«Безперебійна робота наземного громадського транспорту під час карантину – непросте завдання в логістичному i фінансовому плані. В умовах роботи у спеціальному режимі щодня на маршрути виходить до 300 одиниць автобусів, тролейбусів i трамваїв. Графік маршрутів складається з урахуванням пасажиропотоку – у години пік на лінії працює максимальна кількість транспорту», – сказав Олександр Густєлєв.

У постійному режимі 4 автобусні, 4 тролейбусні та 3 трамвайні депо забезпечують обов’язкову дезінфекцію рухомого складу – як перед виїздом на лінію, так i упродовж дня. Крім того, всі водії та кондуктори забезпечені медичними масками – за цим слідкують у кожному депо. Це є запорукою безпеки пасажирів i власне працівників КП «Київпастранс».

Нагадаємо, що для зручності пасажирів рух наземного громадського транспорту можна відслідковувати на онлайн-мапах: https://www.eway.in.ua/ru/cities/kyiv
https://kpt.kyiv.ua/online.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]