Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександра Густєлєва призначено на посаду заступника голови КМДА

25 лютого 2020 року, 9:53

Розпорядженням Київського міського голови на посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації призначено Олександра Густєлєва, який до цього часу очолював комунальну корпорацію «Київавтодор».

Олександр Олександрович – заслужений будівельник України, дійсний член (академік) Транспортної академії України, дійсний член (академік) Академії будівництва України.

Народився 6 вересня 1971 року. Із 1990 до 2005 року пройшов трудовий шлях від слюсаря механозбірних робіт Харківського заводу тракторних самохідних шасі до начальника Служби автомобільних доріг. Із 2007 року працював начальником КП ПС ШРБУ комунальної корпорації «Київавтодор». Із 2011-го до 2013 року – голова правління дорожнього підприємства ПАТ «Черкаський асфальтобетонний завод». Із 2014 до 2015 року – заступник генерального директора комунальної корпорації «Київавтодор», яку очолив у квітні 2015-го.

Олександр Густєлєв автор і співавтор низки наукових робіт, у тому числі 1 монографії, 4 патентів на винахід (корисна модель), статей у науково-технічних збірниках  «Автомобільні дороги і дорожнє будівництво» і «Дороги і мости», матеріалах польського дорожнього конгресу (proceedings 1 st  polish road congress «Better road-better life»), матеріалах міжнародних науково-технічних конференцій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]