Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко закликав депутатів підтримати призначення заступником голови КМДА екс-керівника поліції Києва Андрія Крищенка

23 вересня 2021 року, 11:41

Мер Києва Віталій Кличко на початку засідання Київради закликав депутатів підтримати призначення заступником голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень екс-керівника поліції Києва Андрія Крищенка.

«Ми сьогодні повинні розглянути призначення заступником голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Андрія Крищенка. Ви знаєте Андрія Євгенійовича як патріота, справжнього бійця за Україну і професіонала з принципами. Він понад п’ять з половиною років очолював столичну поліцію – в непростий час і в непростих умовах. Від реформування міліцейської системи в сучасну поліцію до забезпечення правопорядку в столиці під час різних подій і заходів. Переконаний, такі досвідчені люди повинні працювати на благо нашого міста і його громади», – сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що Андрій Крищенко відповідатиме за питання муніципальної безпеки, цивільного захисту, надзвичайних ситуацій, територіальної оборони та взаємодії із правоохоронними органами.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]