Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олексій Кулеба: Понад тисячу порушень у частині прибирання снігу фіксується щодня

12 лютого 2021 року, 18:32

Місто робить усе можливе, щоб звільнити Київ від наслідків опадів якнайшвидше. На дорогах цілодобово працює комунальна спецтехніка та бригади з ручного прибирання. Інспектори благоустрою посилено перевіряють місто. Із початку снігопадів уже внесли понад 5500 приписів та склали майже 600 протоколів за несвоєчасне прибирання снігу. Про це повідомив перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба на своїй сторінці у Facebook.

«Місто докладає всіх зусиль, щоб розчистити столицю від снігу. Відповідальні служби Києва цілодобово задіяні в снігоприбиранні. Побільшало роботи і в столичних інспекторів благоустрою. Вони моніторять вулиці та фіксують близько тисячі порушень щодня. З початку негоди внесли 5589 приписів та склали 590 протоколів», – повідомив Олексій Кулеба.

Також він подякував комунальним службам міста, інспекторам благоустрою та всім киянам, які долучаються до спільної боротьби з негодою.

«Після таких рясних снігопадів потрібен час, щоб звільнити всі міські території від снігу. Прошу киян із розумінням та повагою поставитися до роботи фахівців, які залучені в процес прибирання. Це важка праця, що вимагає неабияких зусиль. Також дякую тим, хто дослухався до порад та не виїжджав на дороги приватними авто. Окрема вдячність помічникам, які не соромилися брати лопату та працювали разом з комунальними службами. Лише гуртом нам вдалося не допустити транспортного колапсу в столиці», – прокоментував Олексій Кулеба.

Після прибирання вулиць, міські служби зосередяться на вивезенні снігу. Так, тільки минулої ночі зі столиці вивезли понад 1700 тонн снігу.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко вночі перевірив, як столицю прибирають від снігу, та опублікував відео нічного прибирання міста.

Спостерігати в режимі онлайн за тим, скільки снігоприбиральної техніки та де саме працює зараз у Києві, можна на інтерактивній мапі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]