Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олексій Кулеба: Столиця готується до можливих наслідків потепління

19 лютого 2021 року, 18:25

Через велику кількість опадів техніка продовжує прибирати снігові кучугури з вулиць столиці. І хоча більшою мірою території біля магазинів, тимчасових споруд та закладів харчування почищені від снігу, інспектори досі виявляють недоліки прибирання. За тиждень столичні інспектори благоустрою внесли понад 2200 приписів та склали майже 200 протоколів за неналежне прибирання снігу та накрижень. Про це розповів на своїй сторінці у Facebook перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба.

«Місто максимально задіяло наявні ресурси для боротьби із снігом. Втім цьогоріч насипало до півметра опадів, тому миттєво звільняти дороги та тротуари було складно. Дякую всім службам, і всім містянам, які допомогли столиці пережити інтенсивні снігопади і морози. Окрема подяка представникам бізнесу, які швидко чистили території від снігу та бурульок, щоб споживачам було безпечно та зручно», – поінформував Олексій Кулеба.

Заступник голови КМДА додав, що тепер столиця – перед новим викликом. Уже від завтра в Києві розпочнеться підвищення температури. І хоча повеней та сильних підтоплень у столиці не прогнозується, місто оперативно готується до можливого танення снігу. Зокрема, комунальники перевіряють та за необхідності розчищають дощові каналізації, ливнівки та дренажні системи.

Нагадуємо, від початку снігопадів комунальна корпорація «Київавтодор» вивезла понад 90 тисяч тонн снігу. Також за допомогою двох снігоплавильних комплексів, цієї зими вже розтопили понад 15 тисяч тонн снігу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]