Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олексій Резніков ініціює звітування заступниками голови КМДА про виконання міських цільових програм

27 жовтня 2016 року, 16:08

Олексій Резніков ініціює звітування заступниками голови КМДА про виконання міських цільових програм. З відповідною ініціативою заступник голови КМДА виступив під час доповіді на пленарному засіданні Київради.

«Я хотів би звернутися до депутатів щодо введення формату звітування профільними заступниками щодо виконання тих чи інших міських цільових програмах, які вони курують», – звернувся до депутатів Київради Олексій Резніков.

Він зголосився стати першим серед заступників, який презентує звіт із виконання програми, що курує, – Міської цільової програми зміцнення і розвитку міжнародних зв’язків, фінансування якої на 2016-2018 роки сьогодні було затверджено на рівні 21,1 млн гривень.

Відповідний звіт заступник голови КМДА запропонував підготувати на кінець поточного року.

Нагадаємо, сьогодні на пленарному засіданні Київради депутати внесли змін до Міської цільової програми (МЦП) зміцнення і розвитку міжнародних зв’язків на 2015–2018 роки, тим самим погодили збільшення видатків на відповідні заходи на 2016-2018 роки з 12,61 млн грн до 21,1 млн грн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]