Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олексій Резніков: «Вандали, що залили цементом Вічний вогонь, мають бути притягнені до відповідальності»

07 листопада 2017 року, 9:01

У ніч із 6 на 7 листопада невідомі залили цементним розчином Вічний вогонь у парку Вічної Слави в столиці. Повідомлення про пошкоджений Вічний вогонь надійшло на диспетчерську лінію 102 сьогодні вранці.

Поліція одразу прибула на місце події. Було виявлено 8 відер, в яких, скоріш за все, порушники принесли розчин цементу.

«Подібні акти вандалізму – ганебний приклад неповаги до історії та пам’яті героїв. Впевнений, що вандалам не уникнути відповідальності. Ми сподіваємось, що правоохоронці оперативно встановлять осіб, які це зробили. І всі міські служби, які будуть потрібні, сприятимуть цьому, а записи з камер відеонагляду допоможуть встановити особи злочинців», – заявив заступник голови КМДА Олексій Резніков.

Зараз правоохоронці з’ясовують всі обставини інциденту, його причини поки невідомі. На місці працює слідчо-оперативна група Національної поліції, кінологи та газова служба.

Фото - «Еспресо TV».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]