Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олена Фіданян: Із 1 вересня всі заклади освіти працюватимуть у штатному режимі з урахуванням вимог адаптивного карантину

30 серпня 2021 року, 12:14

Із 1 вересня всі заклади освіти працюватимуть у штатному режимі із врахуванням вимог адаптивного карантину. Про це повідомила директорка Департаменту освіти і науки Олена Фіданян під час засідання колегії Київської міської державної адміністрації.

«У разі встановлення «жовтого» або «помаранчевого» рівнів епідемічної небезпеки заклади організовуватимуть освітній процес у «змішаному» форматі: як дистанційно, так і очно в закладі освіти із дотриманням усіх протиепідемічних вимог, але виключно за умови вакцинації 80% і більше працівників закладу освіти», – розповіла Олена Фіданян.

Вона додала, що у разі встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки заклади освіти (незалежно від форм власності) працюватимуть дистанційно. Винятком є дитячі садочки, початкові школи та спеціальні заклади освіти, які, як і минулого навчального року, не закриватимуть.

Департамент освіти і науки оновив рамкові пропозиції для закладів освіти та підготував рекомендації щодо роботи у новому навчальному році. Також освітянам рекомендували розробляти освітні програми з урахуванням можливих карантинних обмежень.

Нагадаємо, що свято Першого дзвоника у школах відбуватиметься у довільній формі, шкільні колективи обирають формат самостійно.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]