Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Оновили склад координаційної ради Київської міської державної адміністрації із питань сприяння створення ОСББ та ЖБК

15 грудня 2021 року, 15:19

Оновлено склад координаційної ради КМДА з питань сприяння створення об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та житлово-будівельних кооперативів (ЖБК) під час її чергового засідання. Про це розповів голова координаційної ради і заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв.

За його інформацією, склад ради оновлено відповідно до пропозицій районних держадміністрацій, місцевих асоціацій ЖБК та ОСББ, громадських організацій. Члени координаційної ради зосередяться в подальшій діяльності на масштабуванні міських програм співфінансування, налагоджені взаємовідносин із постачальниками послуг опалення, води, газу та електроенергії.

Тепер рада налічує 37 осіб, і до неї входять представники будинкових правлінь, члени асоціацій ОСББ та ЖБК, посадовці КМДА.

«Для міста дуже важливою є системна співпраця з асоціаціями ЖБК та ОСББ, керівниками правлінь будинків, практиками, які здійснюють ефективний будинковий менеджмент. Наша співпраця буде зосереджена на вирішенні проблемних питань, що сьогодні мають ОСББ та ЖБК, підготовці відповідних пропозицій нормативних змін. Будемо вдосконалювати механізми програм співфінансування капітальних ремонтів та енергоефективних заходів, поширення кращих практик їх виконання», – сказав Петро Пантелеєв.

Під час засідання ради прийнято рішення провести низку тематичних нарад із компаніями-виконавцями послуг, продовжити інформаційну кампанію, націлену на об’єднання мешканців шляхом участі в програмах співфінансування «70/30» та «Капремонти», удосконалити механізм участі ОСББ та ЖБК у цих програмах, а також обговорити організаційні питання щодо роботи ради у 2022 році.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]