Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Оплатити рахунки за спожиті житлово-комунальні послуги можна через особистий кабінет на сайті Центру комунального сервісу

09 грудня 2020 року, 14:50

 «Центр комунального сервісу» (ЦКС), щоб уникнути скупчень у черзі та заощадити час, пропонує користуватися для оплати за спожиті житлово-комунальні послуги  особистим кабінетом на сайті.

Для оплати за спожиті послуги через особистий кабінет ЦКС достатньо виконати 3 прості кроки:

  1. Створити обліковий запис, вказавши прізвище, ім’я та електронну адресу.
  2. Додати об’єкт (квартиру або кілька – для допомоги при сплаті старшим сусідам, бабусям, дідусям).
  3. Оплатити без комісії карткою киянина або розрахуватися будь-якою банківською карткою з урахуванням витрат на забезпечення переказу коштів.

Через особистий кабінет ЦКС можна розрахуватися як за усі послуги разом, так і за будь-яку окремо, передати показання лічильників та отримати консультації, скориставшись зворотним зв'язком.

Нагадуємо, що пільговий період оплати за послугу з утримання будинків та прибудинкових територій у період дії протиепідемічних заходів подовжено до кінця місяця.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]